Faeryma Healing met kristallen, engelen en drakenenergie

energie behandelingen met kristallen engelen, eenhoorns en andere natuurwezens

Kristalreiki  en  Healing
gemh munay ki pi stone
Sinds 1992 komen er regelmatig eenhoorns op
mijn pad. In 1996 heb ik mijn eerste Reiki inwijdingen gehad en in 2004 is de opleiding met Reiki master inwijding afgerond.
Op het Big Island van Hawaii in 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Mana van Huna.
Sinds het jaar 2014, krijg ik informatie door van de engelen.
Door nieuwsgierigheid kwam ik bij de eenhoorn en elfen inwijdingen terecht in 2013.Toen kreeg ik m'n elfennaam : Faeryma" te horen en dat voor mij het inwijden in deze trillingsenergiën, alleen het re-activeren was van de healingsenergie en niet het opnieuw plaatsen van de hoorn, omdat ik al eerder met hun energie hebt gewerkt. Een korte tijd later wilde ook draken met mij werken. Hun vloeiende bewegingen lijken veel op de energie van de engelen. Ik werk dus met verschillende licht-energieën.


 

thermal waterfall

Healing is een Engels verzamelwoord voor wat bij
de mensen van oudsher ook het strijken, magnetiseren, handoplegging, gebedsgenezing Hna Munay-Ki, Usui Reiki, Reiki-Seichem tera mai, Rainbowreiki, prana enz… Reiki is een healingsmethodes om de energie balans te herstellen, door het opheffen van blokkades in mens, dier en plant.

Energie van uit de Kosmos is energie dat wat door ons stroomt en ons omringt, dat wat overal is. Energie overbrugt afstand, tijd en ruimte. Het is de meest belangrijke voeding van het zielslichaam.
De energie is helend als deze genezing brengt van de ziel,
de psyche of het lichaam van de persoon.
In een behandeling gaat de energie vanuit de Kosmos via de behandelaar, naar het behandelde stromen. Dit heeft op de verschillende niveau’s van het lichaam effect. Op het fysieke lichaam op het geesteslichaam en op het lichtlichaam, maar heeft ook effect op het verleden, het heden en de toekomst. 

Kristalreiki
Tijdens een energiebehandeling start ik meestal met Reiki, dit vaak in combinatie met de hoge healings-frequenties van kristallen. Vandaar het woord kristalreiki. Edelstenen hebben net als mensen, elk een unieke energietrilling. Deze in combinatie met Reiki intenser binnen komen voor een herstel en voor het ervaren van een van de geestelijke ontwikkeling. In een behandeling is het ook mogelijk dat er andere healings-processen worden opgestart, losgemaakt of worden weggenomen, bijvoorbeeld omdat dit terugkerend probleem door bewustwording in het heden niet meer bij je hoeft te dragen.

Reiki I
Reiki bestaat uit drie graden. Om zelf te beginnen geeft Reiki I de basis. Op dit dagdeel leer je jezelf en eventueel anderen aanwezigen te behandelen. Tijdens deze workshop ontvang je eerste Reiki inwijding, een cursusboekje, waarin een duidelijk beschrijving om te behandelen en de geschiedenis van Reiki én het Reiki I certificaat.
Reiki II
Op dit dagdeel leer je anderen te behandelen met energie symbolen om een gerichte energiebehandeling te doen, bij jezelf, een ander of op afstand. Tijdens deze workshop ontvang je de tweede Reiki inwijdingen en de drie okuden (symbolen) met de daarbij horende mantra’s, een informatie boekje met andere  handige healings-symbolen én het Reiki II certificaat.
Reiki III
Reiki III is om zelf anderen te kunnen inwijden en hierna ben je zelf ook master. Je ontvangt het mastersymbool en de uitleg hoe dit in iemands aura te kunnen aanbrengen én het Reiki Master certificaat.

 
Faeryma healing
Energiebehandeling met engelen, eenhoorn en drakenenergie
 
Door het zuiver gericht omhoog brengen van het energieniveau kunnen we in de sfeer van Engelen, Gidsen, de Deva's, Sylfen en Draken en andere mystieke wezens van God of Alles wat is komen. Deze energieën werken zuiverend, verhelderend om bewust te worden en het Karma op te lossen
Waar engelen werken vanuit het hart, werken eenhoorns vanuit de ziel en draken staan bij waar nodig is. Die laatste zijn heel krachtige mooie wezens, waar heel voorzichtig mee om gegaan moet worden.
zo komt tijdens een behandeling een witzilveren draak als een vaste bezoeker bijj me te helpen met het aangeven lichtbollen met een zuiverende werking of door met een vlucht in het energetisch lichaam zuivering te brengen zodat een verdere healing niet langer kan worden tegengewerkt.
Met een eenhoornenergie-healing kan ik je helpen het lichaam in balans te brengen wanneer het lichaam is geblokkeerd. Meestal kan het lichaam prima zichzelf helen. Maar als er blokkades zijn ontstaan, welke het lichaam door onbalans zich niet kan helen, is er door middel van een energiebehandeling mogelijk om de balans tussen fysiek lichaam, geesteslichaam en lichtlichaam te herstellen ook en dit is zeker niet het minste, zal het en healing van je ziel geven, karmastukken kunnen worden opgeruimd en je leert om te horen en te zien met je hart om de weg te vinden op je pad.

Ik geloof niet in engelen en natuurwezens, ik weet dat ze echt zijn!

Door toevoer van de helende universele energie worden de spanningen en blokkades losgelaten. Ontspanning laat het lichaam en de geest ontspannen. Doordat energie dan vrij door t lichaam kan stromen, herstelt het lichaam (in hoeverre zich dat nog toe kan laten) en is de ziel voelbaar. Het lichaam is waar de ziel woont, Dit maakt wie U bent én is dus niet iets wat U heeft.

Het verleden zelf is niet te veranderen, maar wel de sporen welke in het heden liggen. Hier ligt het besluit hoe er vanaf nu durven mee om te gaan en de toekomst gunstig te stemmen. Soms is er oude pijn uit het verleden dat nog steeds meegedragen wordt en balans verstoort. Het bewust worden en het loslaten van dit oude is de manier om vrij te worden. Loslaten kan alleen door bewustwording. Dit 'oude pijn of oud zeer' noemen we vaak karma, hoewel karma net zo goed positief kan uitwerken. Karma is Alles dat in het verleden van de ziel (persoon) een oorzaak heeft. Alles wordt  gezien, maar niet alles is voorzien. (Zoël) 
Wat we nu doen heeft ook invloed op onze Karma. Het oplossen van Karma is de weg van de ziel én de ziel bent U. Werk, auto, lijf, alles wat jouw raakt is jij. Alles is één. Bij een zelfbewuste persoon waar negatief Karma is opgelost, straalt de ziel en zal de levensvreugde toenemen.

Je eigen Kristalstaf / Healingstok maken
Het zelf maken en werken met een krachtvoorwerp is draagt bij een creatief proces, ook bij aan het verhogen van je zelfbewustzijn. De stok, de kleuren, de edelstenen, natuurlijke materialen of andere decoraties, die jij intuïtief gekozen hebt, dienen als kracht om in jouw eigen healing-stok, jou te herkennen om zo in contact te komen met je innerlijke wijsheid en om te zien wat jij nodig heb

Tijdens een energiebehandeling kan er onder andere gewerkt worden met:

- Reiki en Seichem (deze werken ondersteunend en bewustwording)
- Cranio-sacraal, Shiatsu en T-Touch (bij het losmaken en voor ondersteuning) 
- Huna  (Hawaiian secrets of  healing)  

- Kashmir yoga (leren voelen, gevoel toelaten d.m.v. begeleide meditatie)
- Engelen, Gidsen, Drakenenergie, Eenhoorn energie, elfen een andere natuurwezens
  (zuiverend, verhelderend om bewust te worden en t karma op te lossen)

- Verdrijven van entiteiten
  (waar persoons gebonden entiteiten of ruimte gebonden entiteiten vrijgemaakt moeten worden)

​- Klankschaalsessie (voor het losmaken van trauma's en blokkades)
- Edelsteenhealing kristalhealing (ontwikkeling van geestelijke kwaliteiten)
- Bachbloesems (voor ondersteuning en bij vinden van de achterliggend gespiegelde invloeden).
- Tarot kaarten leggen, aanvullend met Golden Compass en Hawaiian Mana (bewustwording en voorzien)
- Pendelen (gegevens in antwoorden naar afstemming via pendel verkregen)
- Gaialogie of Aardehealing (is lichtwerk voor de natuur, waarin het werken met levensenergie op 
  tuin- en landschap gericht is, zoals het omleggen van aardstraling en t verdrijven van negatieve entiteiten
- Intuïtief schilderen, Mandala tekenen, Encoustic art; schilderen met gekleurde bijenwas en healing-stok maken  
  (creatieve   processen die mee werken aan de bewustwording van het zelf, dat de combinatie is van
  fysiek lichaam, geesteslichaam en lichtlichaam als een spiegel van je ziel.


Faeryma healing biedt:
workshops om te werken met de eenhoorns,, draken, elfen en andere natuurwezens.


Eenhoornworkshop
Met een eenhoornworkshop ​kom je blijvend dichter bij de eenhoorns en andere natuurwezens te brengen door middel van een initiatie. Eenhoorns stralen een helderwitte kristallicht energie uit. Hun energie is het puurste van het pure. Het voelt alsof je wat omhoog getild wordt. Ze hebben een gedraaide hoorn, welke hun magische eenhoornhoorn is. Deze lijkt uiterlijk gezien wel wat op de tasthoorn van een narwal, maar staat niet zoals bij de eenhoorn bekend om de helingskrachten. Ze kunnen water zuiveren en emotionele, fysieke of andere diepliggende wonden van oud karma in onze ziel helen. Waar zij licht laten stromen uit hun hoorn, vindt healing plaats. Het zal je een diepe healing van je ziel geven en je leert om te horen en te zien met je hart om de weg te vinden op je pad. Verder leer je de unieke en geheime energieën kennen van deze mooie en magische eenhoorns. De energie van deze wondere wereld geeft een onvergetelijke indruk.
Om zelf met eenhoorns en met hen samen te werken is een eenhoornworkshop te boeken a € 49,50  p/pers. 

Workshop Draken energie healing
Het aantal mensen dat het verlangen voelt om zich te verbinden met draken energie groeit.
Draken van hun kant zijn bereid ons steeds meer energie en informatie aan te bieden als wij ons voor hen openen. Het gaat daarbij vooral om steun en informatie die ons helpt om onze plaats in het systeem aarde te vinden en te begrijpen, om te leren werken met de elementen ter ondersteuning van het creatieproces, en meester te worden van de fysieke werkelijkheid.

De workshop werken met draken bestaat uit twee delen. In de eerste workshop hebben we een brede basis gelegd voor het contact met de Draken. We hebben daarnaast vooral verbinding gemaakt met de vier typen Draken die ons helpen om weer te leren werken met de vier windrichtingen, de vier seizoenen en de vier elementen. In deze vervolg workshop gaan we werken met deze  typen Draken om onze verbinding met hen verder te verdiepen en maken we kennis met je “eigen” draak die op de uitnodiging is gekomen. Daardoor vergroten we ons vermogen om te werken met de krachten waar deze Draken meester over zijn. Het zijn de Draken die ons helpen om weer meester te worden van de fysieke derde dimensie.
 
Ben je bereid om je oude patronen los te laten en te stappen in een nieuwe verbinding met de wereld om je heen? Als je deze vraag positief kan beantwoorden is dit de uitnodiging voor jou! De investering 
voor de drakenworkshops samen is € 99,- per persoon.
 

Elfenworkshop
De energie van elfen voelt heel anders aan. Het is een lichte vrolijke energie. Deze groep natuurwezens staan in verbinding met de natuur. Met deze workshop is het mogelijk om samen te werken met de elfen. , Dit kan inhouden bijvoorbeeld dat je milieubewuster wordt, je via Gaialogie of aarde-healing je met de conditie van de Aarde gaat bezighouden. De elfenworkshop is nu te boeken voor € 49,50 p/pers.
 

Workshop engelenvleugels en engelensymbolen 

Workshop engelenvleugels

engelen vleugels champagne klein Het leven is een reis,
het leven is niet de bestemming.
Ik wil je laten weten dat ik er voor je ben
en dat je altijd bij mij terecht kunt.
Je staat er niet alleen voor.
Jouw beschermengel is bij je om je te begeleiden. 
 
Tijd: dagdeel
Prijs: € 49,95 per persoon/
                       per dagdeel.


Tijd: hele dag
inclusief een lunch
Prijs: € 99,- per persoon 
voor een hele dag de tijd 
inclusief de workshop
engelenvleugels/ engelensymbolen
hoe deze te gebruiken met informatieboekje. 

 
workshop engelenvleugels by GEMH
 

Workshop engelensymbolen 

zibu engelensymboolhanger universele liefde by GEMH Op foto's heb ik de beweging van natuurenergiëen vastgelegd.
Op de vraag kunnen jullie ook dansen kwamen mooie vloeiende bewegingen voor m'n cameralens.
Vele symbolen hebben ieder een eigen energietrilling en dragen hiermee de kracht van bijvoorbeeld: levenskracht, onvoorwaardelijke liefde, hoop, kracht, waarheid, moed, luister naar de innerlijke stem, vriendschap, tweelingzielen en nog zo'n 80 andere symbolen zijn er door de engelen aan ons mensen gegeven. 
Tijd: dagdeel
Prijs: € 49,95 per persoon/
                       per dagdeel.


Tijd: hele dag
inclusief een lunch
Prijs: € 99,- per persoon 
voor een hele dag de tijd 
inclusief de workshop engelenvleugels/
engelensymbolen
hoe deze te gebruiken met informatieboekje. 

 
zibu_engelenhanger gezondheid by GEMH
Prijslijst voor Kristalreiki, Healing en Coaching  
Intake + energiebehandeling á twee uur  €   90,- (eenmalig)
energiebehandeling á één uur                   €   49,50
per consult.  
energiebehandeling á anderhalf uur  €   75,-     ,,  
reiki behandeling 45 minuten         €   37,50   ,,
reiki behandeling met kristallen á één uur    €   49,50     ,, 
kort consult edelsteenadvies 30 minuten  €   29,50  ,,  
edelsteen energiebehandeling á één uur €   49,50     ,,   
Tarot kaartleggen à gemiddeld 45 minuten € 37,50    ,,
Een uitgebreide kaartlegging met evt. charmcasting à 1 1/2 uur € 75,00.   ,,
De investering voor even snel een korte duiding in 3 a 4 kaarten   € 10,00    ,,.
   
Investeringskosten spirituele workshops:    
reiki I basis,  
reiki II okuden en seichem-symbolen,  
reiki III master
€  149,- p.st 
3 voor € 399,-
natuurwezens: elfen,  eenhoorns of  draken I,  draken II  €    49,50 p.st 
ervaar je chakra’s , sluiers & transformeren met eenhoorns €  125,- p.st
vier de jaarcirkel mee
en (her)ontdek 4 jaarfeesten en 4 seizoensfeesten 
 € 37,50 p.st
      of
€ 275,- totaal 
maanmagie en kristalstaf / healingsstok maken €    99,- p.st. 
   
Voor consulten buiten  Leimuiden wordt de volgende vergoedingsregel gehanteerd:
Kilometervergoeding € 0.30 per km v.v. 
Reistijd vergoeding € 30.00 p/u
 
                                          
                                                       

Let op!  Soms is de behandelde persoon wel wat vermoeid en kwetsbaarder door het proces van loslaten. Na een paar dagen is dit echter volledig weg en kan de persoon weer genieten van een vernieuwd zelfbewustzijn. Het is belangrijk goed water te drinken na een energiebehandeling, maar een energiebehandeling vervangt NOOIT een medische behandeling. Het nemen van een behandeling of het volgen van een spirituele workshop gebeurt geheel op uw eigen risico. Ook is het mogelijk dat wanneer er geen wederzijdse ‘klik’ is, dat de behandeling of spirituele workshop niet zal worden voortgezet

Wees zuinig met jezelf! Gezondheid en Liefde zijn de belangrijkste zaken hier op Aarde

M.Hillebrand, Dorpsstraat 21, 2451AN, Leimuiden (0172)507886  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Terug naar Welkom by Gemh <    naar boven    > volgende