Biografie

Marijke Hillebrand is in 1990 afgestudeerd aan de Vakschool Schoonhoven als Juwelier Goudsmid met eigen meesterteken. Als jong meisje had ze al de droom om haar een eigen winkel met ruimte om creatief bezig te kunnen zijn. Deze droom van een winkel met goudmids-atelier te hebben heeft zij sinds juli 1993 kunnen waar maken. Naast dat zij reparaties doet en in opdracht werkt, ontwerpt en vervaardigt zij mooie unieke ambachtelijk handgemaakte sieraden en kunstobjecten. In de jaren dat ze zelfstandig werkt heeft ze veel kunstrichtingen eigen gemaakt, zoals fotografie, aquareleren, pentekenen, modiste, houtbewerken, edelsteenslijpen, graveren in glas en metaal en bonecarving. In 2005 is ze gecertificeerd in het werken met Silver Art Clay en Hot Pot Glassfusing. Graag wordt tijd besteed in het onderzoeken hoe energieën bewegen, en worden er vele boeken verslonden over esoterie en psychologie. Marijke heeft in 2007 de merknaam GEMH opgericht om haar creaties, visie en om kennis te delen met anderen. GEMH staat voor juweel en vor GEmaakt door Marijke Hillebrand.
Tevens worden er verschillende workshops sieraden maken en lezingen gegeven.
Het atelier en winkel zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 21 te Leimuiden, waar dit jaar haar 25 jarig jubileum wordt gevierd met vele feestelijke aanbiedingen.                                     In het atelier wordt een grote diversiteit aan gouden en zilveren sieraden gemaakt,
vaak
 gecombineerd met edelstenenDe creaties zijn uniek en geheel met de hand vervaardigd. De ontwerpen variëren van strak, eenvoudig, verfijnd en ingetogen tot speels, uitbundig en vrijzinnig.

Ze kunnen ook speciaal naar uw wensen worden ontworpen.
Van vrij werk naar eigen ontwerp ... en in opdracht tot sieraad.


Maar haar echte passie en ideeën voor haar ontwerpen komen vaak vanuit de natuur of worden als een energie gevoeld en verwerkt in haar werken. 

Kijk om je heen er is zoveel te zien