‘t Geheugen in Water .

 
IJskristallen zijn door de natuur tot in perfectie opgebouwd. Maar wist u dat deze kristallen er telkens ander uit kunnen zien? Ik bedoel niet IJskristallen onder invloed warmte, maar wel van de invloed op de vloeibare staat water. Bij een mooie heldere gedachte veranderd het water bij bevriezing in een mooi perfecte IJskristal en bij een andere gedachte in een ander model IJskristal. 
GemhTrails: Sneeuwvlok-kristal Dank je,
hanger: 14 karaats geelgoud
prijs op aanvraag.

Marasu Emoto
De kracht van water
............"Dankjewel".

"Water heeft een geheugen" en water is te beïnvloeden, dat meent de japanner Marasu Emoto. Jarenlang deed hij onderzoek en slaagde erin de structuur van water zichtbaar te maken, door het water in te vriezen. Door het water in te vriezen tot 5 graden onder nul, ontstaan ijskristallen.  Marasu Emoto heeft de ijskristallen weten te fotograferen, door een microscoop, die 200 tot 500 maal vergroot. De foto`s laten zien dat water zich aanpast aan de omstandigheden waarin deze zich bevindt. Niet alleen chemische stoffen hebben invloed op het water, maar ook kristallen, klanken, geschreven woorden en zelfs gedachten.
Water uit de kraan is vlak van structuur. Water met eenvoudig een bergkristal erin, maakt het water weer krachtig. Bergkristal heeft de eigenschap kracht en helderheid te geven, zo past het water binnen een korte tijd van zelfs 20 seconden zich aan. Nu dit bekend geworden is, besef wat een dankgebed invloed op eten op drinken heeft of nog dichterbij, wat woorden of gedachten over jezelf of iemand waar je je mee verbonden voelt op welke manier ook uitwerking kunnen geven, want bedenk wel: het menselijk lichaam bestaat voor  50% (senior) 60% (volwassen vrouw) 65% (volwassen man)a 75% (baby) uit water.
Dit in vergelijking tot een mier 10%, een muis 67%, een zeester 76%, een kwal 98% en
Bijvoorbeeld het aardoppervlak bestaat voor 70% uit water, zonder water is er geen leven

                   liefde en dankbaarheid
Liefde en dankbaarheid

Meer prachtige ijskristallen zijn te zien in het boek: “Messages from the water”, geschreven door Marasu Emoto. ISBN 90-20283952
Kunt U zich voorstellen wat een edelsteenkracht invloed kan hebben op de mens; die dus voor helft tot drie-kwart uit water bestaan.
Bergkristallen en andere edelstenen zijn te koop bij: GEMH by Marijke Hillebrand, 

terug naar EIGEN WERK: GEMHTRAILS