Orgonite, Lichtbollen of Orbs
Elventaal en Zibu symbolen 


Lichtverschjnselen zijn niet nieuw. Lichtbollen of  `orbs` worden al duizenden jaren gezien en gerapporteerd. Vaak verwijzen we deze lichtverschijnselen door naar oude sagen en legenden. Verhalen over dwaallichten, elfjes, Witte Wieven, buitenaardse wezens en soortgelijke verschijnselen worden vaak gezien als verhalen van vertellers met een rijke fantasie.
 
Maar wat dan nu te denken als deze lichtverschijnselen zich op de foto- en filmmateriaal laten zien. Omdat de lichtbollen zo mooi van vorm zijn, wordt er niet direkt aan iets buitenzintuigelijks gedacht.
lichtbol  bij kind
Diaz met lichtbol (foto: M. Hilebrand, 2006)
 

Vele foto`s met merkwaardige verschijnselen zijn te verklaren door technische oorzaken. De 1e  mogelijke verklaring, die door fabrikanten van fototoestellen wordt bevestigd, is dat het licht van de flitser wordt weerkaatst door kleine deeltjes in de lucht. Dit kunnen stofdeeltjes zijn, maar ook regen, sneeuw, stuifmeel of  insekten. De 2e verklaring bij mist en/of sliert-achtige wolken is dat iemand in de nabijheid rookte of bij koud weer een uitademingswolk veroorzaakte. De 3e verklaring is dat spiegelende oppervlakken reflecties zouden kunnen geven, ook al staan die niet direkt binnen het beeldveld van de camera. Als 4e tevens de laatste rationele verklaring kunnen door belichtingsfouten of door trucage bijzondere effecten kunnen gegeven worden.
 
Een geheel andere verklaring is dat lichtbollen of orbs veroorzaakt worden door geesten, Engelen, gidsen, Deva’s, elfen, de zielen van onze overledenen of zelfs buitenaardsen.
 
Lichtbollen komen zowel voor op foto`s, die gemaakt zijn  met een analoog als met een digitale fototoestel. Met een digitaal fototoestel worden er opvallend méér lichtverschijnselen vastgelegd, dit geldt tevens voor het gebruik van de flitser. Dit is te verklaren doordat digitale fotocamera`s gevoeliger zijn voor lichtenergie, die meestal niet met het blote oog te zien is. Door het flitsen lichten de lichtbollen meer op.
 
Lichtbollen geven van zichzelf een zwak licht af, dat soms gekleurd is, maar voor velen buiten het zichtbare kleurenspectrum valt. Een persoon met geestelijk ontwikkelde zintuigen, kan dit zwakke licht van de bollen wél waarnemen. Lichtbollen zijn er in kleine maten maar ook in zo`n 30 / 40 centimeter grootte. Zij zijn perfect rond of in verschillende andere vormen.
Zij zijn er overdag`s en s`nachts. Zij zweven stil, ook bij harde wind, of  bewegen heel snel, zowel binnenshuis als buiten. Bij de vraag kan je ook dansen werden er schitterende lichtvormen zichtbaar ontstaan in één vloeiende beweging. Die mij veel aan de Zibu deden denken. Zibu symbolen zijn gechannelde engelen boodschappen in de vorm van een vloeiende beweging. Van deze bewegingen zijn er vele vastgelegd door D. Zylstra-Almstedt als Zibu symbolen, oftewel taal van de Engelen. Zelf heb ik tot nu 4 symbolen mogen ontvangen. Een Zibu symbool geeft een zuivere positieve kracht. Om de kracht dicht bij je te hebben, zou je een Zibu symbool, (laten) kunnen natekenen, uitprinten en in een door jou uitgekozen ruimte kunnen ophangen. Tegenwoordig laten veel mensen een symbool van kracht tatoëeren. 

Het Zibu symbool als hanger of tot een ander sieraad is natuurlijk helemaal schitterend.       
                               Elfisch naam met Zibu onderstreep in goud of zilver by GEMH
                           Naamcollier uitgeschreven in elfentaal met een
                           Zibu onderstreep in zilver in opdracht gemaakt.

Behalve orbs of lichtbollen worden er ook mistwolken, lichtlijnen, lichtkolommen, spiralen, bundels, gekleurde lichten, buitenaardsen, Deva’s en elfen op foto gezet. Soms is er een deel van een geestelijke verschijning zichtbaar zoals bijvoorbeeld een gezicht.
 
De lichtbollen of andere lichtvormen zijn 100% liefdevol en respectvol naar alle betrokkenen, waar we niet bang voor hoeven te zijn. Zij zijn zelfbewust en intelligent. Misschien zijn ze zelfs bewust van ons bewustzijn. Ze kunnen interacteren met mens, dier en plant. Het is zelfs mogelijk om met de lichtbollen geestelijk te communiceren.
 
Het is een zuiver fenomeen en ze laten zich steeds vaker zien aan mensen die er klaar voor zijn.
 
Lichtbollen worden veelvuldiger op krachtplaatsen en leycentra waargenomen. Het ontstaan van graancirkels is vastgelegd op video en hierop is duidelijk te zien dat lichtbollen verantwoordelijk zijn voor het ontstaan hiervan. Een complexe graancirkel van honderden meters wordt binnen enkele minuten gemaakt door de er boven zwevende lichtbollen. Dit zonder ook maar één graanstengel te breken, maar alle netjes omgebogen.

graancirkel in engeland 2005 by GEMH 
Graancirkel in Engeland, het vlekje rechtsonder in beeld is een persoon!
foto M. Hillebrand 2007

Orgonite
Om zelf een krachtplaats te maken, is er een techniek van het werken met een combinatie van edelstenen, metalen en symbolen in een vaste vorm gemaakt van een hars. Het meest wordt voor de vaste vorm een piramide gekozen, deze heeft namelijk van zichzelf ook bijzondere werkende krachten. Deze orgonite vorm is in een ruimte te zetten voor een heling te geven aan de sfeer, maar is ook voor buiten in de tuin. Orgonite in de vorm van een cloudbuster of chembuster, wordt ook gebruikt om een poort te maken en deze voor langere tijd open te houden naar anere dimensies. Gaialogie is het energetisch bewerken van een stuk grond terrein land of de zelfs de hele Aarde. Dit kan door middel van meditatie, gebruik van symbolen en kristallen,maar ook door het met Liefde het stuk grond te bewerken. Orgonite dichtbij om zelf bij je te dragen kan met een orgonite pendel, orgonite knuffelsteen, orgonite mini piramide, orgonite sleutelhanger en orgonite sieraden, zoals orgonite armband, orgonite hanger of orgonite oorbellen.

Dus, zijn het sprookjes of zijn het gewoon zomaar verhalen?
Zouden engelen, elfen en eenhoorns bestaan?
In 2005 fotografeerde ik de eerste lichtbollen bewust.
De lichtbollen reageerde op mijn vragen, wel of niet zichtbaar, groot en klein, kun je ook dansen, bent u ook buiten, is dit ook in de sneeuw of tegen harde wind in te fotograferen, kunnen jullie zich die hier allemaal zijn zich nu zichtbaar maken en kan mijn gids zich nu zichtbaar maken. Lichtbolexpert Ed Vos uit Nederland heeft de gemaakte foto's destijds bestudeerd en constateerde dat dit bijzondere werken waren. Deze zijn op aanvraag te aanschouwen.

Vele jaren later kreeg ik de ingeving om in het Leimuiderbos te fotograferen, vlak voor de kap van alle bomen, voor een onzinnige kwestie van een slootdijk, die droog te leggen was met een skippiebal. Omdat ik daar herhaaldelijk daar een bepaalde energie voelde ben ik 's nachts naar het Leimuiderbos gewandeld en begon daar te fotograferen. En.. eerst helemaal niets, pratend tegen de donkere ruimte, kwamen de energiebollen een voor een naar voren. Een lichtbol ging voor me uit en die ben ik gevolgd. Bij de terug weg zag ik dat waar ik begon te vragen; dat er niet een paar aanwezigen waren, maar wel een heel leger van bollen van energie. Bij het vragen om help van het redden van het bos, en of ik dat dan alleen moest doen kwam er een grote lichtbol voor met met een aanwezige figuur erin.
Bodhisvatva of Orb by night
Een erkend medium wist mij te melden dat Boddhisvatva zich zichbaar heeft gemaakt. In India spreken ze over de Deva's, in Engeland zijn fairies aanwezig in de dagelijkse dingen. Terwijl ze in het Boeddhisme de natuurwezens, de Boddhisvatva's eren, wordt hier het bestaan van engelen, elfen en andere natuurwezens veelal al snel als een geloof of als een verzinsel afgedaan. 
Met Ni ' iV Artefacts stapt u binnen in de wereld van magie!
Toegepast creatief-spirituele kunst is wanneer kunst een diepere functie heeft naast alleen het sieren. Ni ' iV Artefacts zijn sieraden of voorwerpen, gehel of grotendeels met onderdelenuit de natuur gemaakt. met de aanwezige energieën verwerk ik energie in het sieraad, kunstobject of in gebruisvoorwerpen.
Artikel als achtergrond informtie bij
Ni ' iV Artefacts, geschreven door M. Hillebrand.

> naar  Ni ' iV Artefacts 

.